MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Murat Doğru İlkokulu

Şbt

Berranur'umuz, Cennet Gülüşlü Kuzumuz!!! 6 Şubat Depreminde Hakim Bey Apartmanı'nda kaybettiğimiz öğrencimizi özlem ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

11 Ocak Perşembe Saat:10:30

Ock

Dönem sonu etkinklikler kapsamında okulumuz genelinde Sinema  gösterimi ve diğer çeşitli etkinliklerle öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik etkinlikler devam ediyor.

Ock

Okulumuzda  öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmektedir.

Öğrenciler bu etkinliklere bir sorumluluk üstlenerek, ürün ortaya koyarak veya performans sergileyerek katılım sağlamakta, bu vesileyle okullarımızda nice başarı hikâyeleri, iyi uygulamalar, özgün çalışmalar, çevre/ insan duyarlılığına dair faaliyetler ortaya çıkmaktadır.

Bu kapsamda;  2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında  öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştır.

Faaliyet planı çerçevesin de Okulda kahvaltı etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Ümmetin davasına okulumuzdan küçük bir katkı.

Ekm

İnsanların, hayvanlara sevgisini ve yaşam haklarına olan saygısını göstermesi adına 4/A sınıfımızdan anlamlı bir etkinlik.